Smart Charging

Smart Charging kan øge afkastet fra dit solcelleanlæg
Har du det afkast, du forventer fra dit solcelleanlæg? 
Optimer dit afkast med Smart Charging.

Er du en af de mange danskere der ikke klar over, at hvis dit solsystem er over 4 kW, kan tilføjelsen af batterier forbedre dit afkast i kombination med det vi kalder for ”smart-charging”?

Helt enkelt betyder det, at batteriet oplades fra elnettet til den lavest mulige pris, så du kan bruge den når priserne er høje. Forskellen i mellem den lave og den høje pris er altså din gevinst, og årsagen til et endnu bedre afkast på dit anlæg. Smart Charging sikrer, at dine ønsker (f.eks. hvilket prisniveau der skal oplades til) udføres automatisk, uden at du behøver at tjekke elpriser, hver dag, flere gange om dagen. Smart Charging gør det muligt for dit solcelleanlæg at arbejde for dig hele tiden – og ikke kun når solen skinner.

Smart Charging benytter normalt den app, der er blevet leveret med dit solcelleanlæg. Vær opmærksom på, at de fleste anlæg kommer med indbyggede apps, der er gode nok til Smart Charging. Nogle solcelleanlægs-forhandlere markedsfører appen som deres egen og/eller opkræver ekstra for appen – men appen er et indbygget produkt i systemet, og du bør ikke blive opkrævet for den. Én ting er dog vigtig at bemærke: hvis et solcellesystem ikke har en app, der tillader dig at gøre dette, så køb det ikke; da det er et tegn på, at det ikke er forberedt på fremtiden.

Kom igang med Smart Charging

I de fleste tilfælde kan du selv foretage indstillingerne til Smart Charging. Det er ikke kompliceret, men du skal være opmærksom på et par ting:

1.      Du er ikke eksperten, lad dig guide af det ekspertfirma, der har solgt dig anlægget.

2.      Følg vejledningen trin for trin, og spring ikke trin over.

3.      Hvis du er i tvivl, så ring til leverandøren af dit anlæg og få vejledning – for at undgå at miste din garanti eller beskadige dit solcelleanlæg.

At indstille opladningen af batterierne er ikke raketvidenskab, men man skal være opmærksom på, at det stadig er et elektrisk system, og hvis man ikke er ekspert, kan man begå fejl.

Hvis du har et Growatt-system, kan du følge vores guide til Smart Charging her

Har du brug for hjælp til Smart Charging? 

Hvis du ønsker mere information, kan du ringe til en af vores solcelleanlægs rådgivere
på 87 300 303 eller skrive til dem på service@risskovteknik.dk.

Psst.. vores rådgivere sælger ikke, de vejleder dig i at træffe de rigtige valg. Du kan vælge at følge deres råd eller ej, det er helt op til dig.

God fornøjelse!

Tilbage 

Del dette indlæg

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.