Vi er specialister med mange års erfaring

Hos  Risskov Teknik & Solar er vi specialiserede i at levere og installere solceller på virksomheders tage. Solceller er en effektiv og bæredygtig måde at reducere energiomkostningerne og mindske virksomhedens miljøpåvirkning på. Ved at konvertere sollys til elektricitet, kan solceller forsyne virksomhedens elektriske anlæg og belysning med energi og dermed reducere CO2-aftrykket samtidig med, at der spares penge på energiregningen.

Team af eksperter

Vi har et team af eksperter, som først foretager en grundig vurdering af virksomhedens tag og energiforbrug for at designe den mest effektive solcelle-løsning, der tager hensyn til lokale reguleringer og lovgivning. Når den bedste løsning er designet, vil vores erfarne teknikere installere solcellerne på virksomhedens tag og tilslutte dem til det eksisterende elektriske system. Vi vil også sørge for vedligeholdelse og service af solcellerne for at sikre, at de fungerer optimalt og giver maksimal energibesparelse.

Reducer energiforbruget og miljøpåvirkning

Vores mål er at hjælpe virksomheder med at reducere deres energiforbrug og miljøpåvirkning, samtidig med at de opnår betydelige besparelser på deres energiregninger. Hvis din virksomhed er interesseret i at installere solceller på taget, er vores team klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til jeres behov. Kontakt os i dag for at få mere information, et besøg af vores eksperter og en gratis vurdering.
 
Kontakt
solceller til erhverv

Referencer og inspiration

Solcelleanlæg på tagpap

120x 405W Ulica paneler i Monoblack
 
  • Forventet strøm produceret: 48.183 kWh
  • Besparelse af elforbrug: 65%
  • Paneler ligger mod Syd i 20 graders hældning