Bæredygtigt byggeri

Solcelleanlæg bliver fremover brugt i byggeriet, da entreprenører, bygherrer og kommuner i større stil bliver opmærksomme på den store mængde energi der bliver brugt, og dermed et stort CO2 udslip.

Dette kan nu begrænses, da Risskov teknik og solar ApS som de første tænker dette ind i byggeriet fra den spæde projekt start, i tæt sammenarbejde med kunderne.

De store byggepladser har et højt energiforbrug, både i skurvognene og til byggeriet, og muligheden for at producere deres egen elektricitet med solceller, er nu en realitet. Risskov Teknik og Solar ApS har nytænkt måden hvorpå solcelleanlæg kan bruges på byggepladser, og i fælleskab med sammenarbejdes partnere, har vi som de første udviklet de nye koncepter til byggeplads-solcelle anlæggene.

Der er mange fordele, hvoraf der især skal fremhæves at byggepladsen nu kan lave et stort tilskud til sin egen el produktion, og er dermed fremadrettet en gevinst for både bygherre og kunde. Det kan samtidig give en positiv medie omtale af høj værdi, og medvirke til en bedre grøn profil.

  • Giver miljøbevidst profil
  • DNGB certificerings point
  • Implementeres i CSR rapport
  • Positiv medie omtale
  • Fremtidssikret

Når byggepladsen skal flyttes, er det simpelt og hurtigt at flytte solcelleanlæggene med til den nye byggeplads.

Kontakt os og aftal et møde, hvor vi kommer og fortæller om mulighederne for solceller på byggepladsen.

Send mail til Mikael Kjærgaard på email: MJK@RISSKOVTEKNIK.DK

Læs PRESSEMEDDELSEN

solceller på byggepladsen


займы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ