Erhverv og landbrug

Solcellepark / Solceller til Erhverv

Solcelleanlæg kan med stor fordel etableres  til erhverv, i form af tagbaseret anlæg, fritstående anlæg, solcellepark eller tracker. Anlægget skal passe præcis til virksomheden, og der skal kun produceres den energi, som der kan aftages.

For at få en kort tilbagebetalings tid, er det vigtigt at energiforbruget analysers, og derefter udarbejdes sammen med kunden en plan over mulighederne.

Tagmonterede solcelleanlæg til erhverv skal altid have en byggetilladelse fra kommunen. Solceller monteret på stativ kan afskrives med 25% årligt som et driftsmiddel og det gælder også montage på flade tage, hvilket oftest er til rådighed på erhvervs bygninger.

Vi kan også tilbyde en konsulent til virksomheder der ønsker en dybere analyse af deres el forbrug og muligheder.

VE til process:

Der kan ansøges om tilskud til etablering af solceller som dækker elforbruget på automation og proces anlæg, drift af maskiner, værktøj og produktionsanlæg, belysning og edb-udstyr, pumper og motorer samt ventilation LINK: www.ens.dk/ve-proces

Se mere om Tilskud til el produktion

Til flade tage kan der bruges det revolutionerende Dansk udviklede system, som ikke hverken kræver  hverken ballast eller penetrering af  taget: Brochure – Tag og jordbaserede anlæg – DK Kontakt os for gennemgang af jeres firmas elforbrug, og undersøgelse af jeres muligheder for at blive grønnere.

 

Solceller til Landbrug

Der gælder samme afregnings regler som til erhverv, for at kunne være med i nettomålerafregningen. Følgende installationer kører i dagstimerne, og forbruger enorme mængder energi, der kan reduceres kraftigt:

  • – Blæsere og ventilatorer
  • – Vandings anlæg
  • – Foder anlæg
  • – Malke anlæg
  • – Varmepumper

Det er vigtigt at bruge paneler som kan modstå ammoniak dampe, ammoniak vil ødelægge almindelige solcelle paneler, og invertere kan ikke placeres inde i staldene.

Der kan også ansøges om tilskud til solcelleanlægget via VE til proceswww.ens.dk/ve-proces  ring og hør nærmere. Tilskud til bla.  Svineproducenter

Kontakt os for at høre om jeres muligheder, for at gøre landbruget endnu mere moderne og vi kommer gerne og besøger jer, for at finde det som passer bedst. Der bliver altid lavet professionelle beregninger, som viser hvad i kan forvente af el produktion


займы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ