Solceller til sommerhuse

Sommerhuse har ofte el varme til at opvarme huset med, en swimmingpool eller et spa bad, derfor kan det godt give fornuft hvis der etableres et solcelleanlæg på huset eller grunden. Her gælder reglerne for den timebaserede nettomålerordning. Der afregnes med 0,88kr/kW i 10 år, hvis der opnås puljeaccept. Derefter falder afregningen med 14 øre/kW årligt til 2018, hvor der skal genforhandles i folketinget. Efter 10 år afregnes el produktionen til ren markedspris.

Det er kendt at når man udlejer sit sommerhus, så er el forbruget separat afregnet. Gør det nemmere at leje det ud, og med solceller og Nettomålerordningen, kan man lave billig el, som også kommer lejerene til gode.

Der kan anvendes nettomålerordningen med timeafregning på enten 0,60kr/kWh i 10 år, og derefter 0,40kr/kWh de næste 10 år, eller der kan ansøges om pulje accept.

HUSK at et korrekt dimensioneret solcelleanlæg, kan bruge op til 80% selv. Vi skal så have logon til elmåleren, så vi kan analysere forbruget, og lave præcise beregninger i PV-Sol.

Kort og godt: Sommerhuset bliver nemmere at leje ud, og med et solcelle anlæg, giver det prikken over I´et

 

Solceller på sommerhuseSolceller til sommerhuse på jorden

-På sommerhuset                                                                                             I landskabet, gemt bag hækзаймы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ