Om os

 

Risskov Teknik blev stiftet i 2006, og beskæftiger sig med el installationer til maskiner og fremstilling af el tavler til automatiske anlæg.

Da vi ønskede at være mere aktive inden for VE anlæg, førte dette til begyndelsen til vores solcelle afdeling som hedder Risskov Teknik & Solar ApS, som blev stiftet i forsommeren 2012.

Vi designer solcelle anlæggene efter kundernes ønsker, og vælger den bedste løsning, samt komponenter der passer til opgavens formål. Efter nøje opmåling leveres den specifikke løsning, hvori forventet ydelse også er beregnet. Denne præcision er vi meget stolte af at være iblandt de få specialister som leverer

Firmaets koncept består af at holde en fornuftig balance imellem høj kvalitet og lave omkostninger, samt socialt ansvar. Derfor har vi valgt at benytte os af kvalificerede interne og eksterne montører, der er håndplukket og oplært. Desuden har vi haft ansatte fra fleksjob i perioder, i et sammenarbejde med Århus kommune, som arbejder tæt med vores egne faglige montører og støtter lokale foreninger

Leverandørerne bliver nøje udvalgt og deres fabrikker løbende besøgt, for at kunne vælge de bedste på markedet og kontrollere kvalitet samt humane forhold. Vi benytter os af forskellige fagspecialister.

Det er et fleksibelt koncept, som tillader os at vokse i takt med antallet og størrelsen af opgaver og holder vore omkostninger nede, og kan derfor levere turn-key løsninger i alle størrelser, til rentable priser.

Vores montører er alle uddannede håndværkere, og har mange års erfaring med byggetekniske opgaver. Vi uddanner altid løbende montørerne i vores nyeste produkter og løsninger, som kommer vore kunder til gode, og er selvfølgelig KSO godkendt.

Læs vores anmeldelser på:Risskov teknik og solar anmeldelse


займы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ