Håndværkerfradrag 2018 er blevet grønt

Håndværkerfradrag 2018 er genindført og grønt, gælder med tilbagevirkende kraft og giver igen god økonomi i solceller.

Fra 2018 kan man få 18.000kr pr voksen person over 18 år i hustanden, der er ingen maksimum længere. Heraf er det 12.000kr til energiforbedringer pr person, hvorunder solcelleanlægget går ind under, og dermed kan der fratrækkes ca. 30% af montagen når vi monterer dit solcelle anlæg.

Det er selve solcelle montagen som kan trækkes fra, og vi specificerer dette til vore kunder, som kan dermed får en væsentlig kortere tilbagebetalingstid til gengæld.

Håndværkerfradrag er gældende hvis du har købt et anlæg og fået det installeret efter 1. januar 2015, og kan søges med tilbagevirkende kraft.

Solceller igen økonomisk attraktive med håndværkerfradraget anno 2018

Der er ingen tilskud til solceller længere, og dermed ingen tvivl om håndværkerfradraget skal anvendes. Det er en vigtig faktor, for at få bedst mulig økonomi i anlægget.

Håndværkerfradrag 2016 solcellerHåndværkerfradrag 2016 solcellerHåndværkerfradrag 2016 solcellerHåndværkerfradrag 2016 solceller

Kontakt os for mere information om boligjobordningen, som den også kaldes.

Vores sammenarbejdes partner har lavet en overskuelig grafik, som vises i dette link:  HVORDAN DET VIRKER

Sommerhuse er også berettiget til fradraget, der er dog enkelte krav derom, som kan læses i overstående link.займы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ