Håndværkerfradrag 2021 er fortsat grønt for Solceller

Håndværkerfradrag 2018 blev genindført og grønt, gælder med tilbagevirkende kraft og giver igen god økonomi i solceller.

I 2021 kan man få 2 x 18.700kr pr voksen person over 18 år i husstanden. Heraf er det 2 x 12.500kr til energiforbedringer pr person, hvorunder solcelleanlægget går ind under, og dermed kan der fratrækkes ca. 30% af montagen når vi monterer dit solcelle anlæg.

Det er selve solcelle montagen som kan trækkes fra, og vi specificerer dette til vore kunder, som kan dermed får en væsentlig kortere tilbagebetalings tid til gengæld.

Håndværkerfradrag er gældende hvis du har købt et anlæg og fået det installeret efter 1. januar 2015, og kan søges med tilbagevirkende kraft.

Solceller igen økonomisk attraktive med håndværkerfradraget anno 2021

Der er ingen tilskud til solceller længere, og dermed ingen tvivl om håndværkerfradraget skal anvendes. Det er en vigtig faktor, for at få bedst mulig økonomi i anlægget.

Håndværkerfradrag 2016 solcellerHåndværkerfradrag 2016 solcellerHåndværkerfradrag 2016 solcellerHåndværkerfradrag 2016 solceller

Kontakt os for mere information om boligjobordningen, som den også kaldes.

Vores sammenarbejdes partner har lavet en overskuelig grafik, som vises i dette link:  HVORDAN DET VIRKER

Sommerhuse er også berettiget til fradraget, der er dog enkelte krav derom, som kan læses i overstående link.займы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ