Monteringssystemer

Risskov Teknik & Solar ApS forhandler og installerer alle typer solcelle anlæg og monteringssystemer. Der er mange forskellige parametre og montage modeller, at tage højde for når det rigtige anlæg skal laves og sikres imod vejr, vind og ikke mindst vand gennemtrængning fra taget. Her er nogle forskellige muligheder for montage.

Fladte tage

Solceller på fladt tag uden ballast og gennemføringer

Solceller på fladt tag

Montagesystem uden ballast og gennemføringer

Vi har forskellige monterings systemer for montering på flade tage. Det kan være tagpap, bølgeblik eller trapezblik.

Vi forhandler et revolutionerende system som er 100% Dansk udviklet og produceret, der skal hverken penetreres igennem taget, eller bruge ballast vægte.

Brochure – Tag og jordbaserede anlæg

Da et fladt tag er meget sårbart for vand gennemtrængninger, er der desuden flere forskellige måder at montere stativerne på. De kan, monteres på konsoller, ophøjninger som inddækkes med tagpap, eller monteres med ballast vægte.

Vi bruger løsninger fra Würth, som fastgøres direkte i taget, og FlatFix-FUSION eller SolarWind, som et montagesystemer til ØST-VEST solcelle anlæg i 10-13 grader eller rent sydvendte fra 10-30 grader.

 

Flatfix fusion montagesystemSolceller placeret vandret med Jual konsollerSolcelleanlæg øst vest

 

Vi har et professionelt tagdækker firma med til installationen, for at være sikre på at der ikke bliver utætheder senere.

Stativerne installeres i den korrekte vinkel, og monteres imod syd for optimal el produktion, eller en øst/vest løsning hvis det passer bedre til behovet.

På lægter, indækket i tagpap                                                  Fastgørelse med JUAL tagkonsol  

Jual tagkonsolbefæstigelse på fladt tag

Renusol tagkonsol

Ballast løsning

Eternit tag

Solcelle montage på eternit tag

På et eternit tag skal der monteres specielle rustfri gennemgående bolte, som har en pakning af EPDM som er et specielt      materiale der kan modstå vejr og vind. De gennembores i toppen af bølgerne på pladerne, og ned i spæret/lægten, og der forbores altid.

Efterfølgende fastgøres skinnesystemet som skal bære alle solpanelerne. Solpanelerne kan enten monteres ”stående” eller ”liggende” alt efter ønske.

 

Tegltag

Tagkrog til tegltag

Der opsættes tagkroge på hvert spær, og fræses ud i teglstenen uden nogen form for gennembrydning. Dette sikrer et tæt tag, som kan modstå at der ingen spændinger kommer når tagkonstruktionen arbejder.


Tagkrog til tegltag

På tagkrogene monteres stærke vejrbestandige skinner af aluminium.

Disse dimensioneres efter spær afstanden. Herpå fastgøres solpanelerne med små beslag. Beslagene fås også i sort anodiseret aluminium ligesom skinnerne, som er flot sammen med vores All-Black line solpaneler.

Det er vigtigt at trykket fordeles mest muligt på tagfladen, da det er meget tungt, og at det ikke er flere meter imellem.

 

Montage på tagpap

Flatfix tætnings skive til montageskruerVed løsninger til tage med tagpap og mindst 15 graders hældning , kan der med fordel bruges en EPDM FixPlan sealing plate, som monteres imellem montageskruen og taget, den giver en bedre sikring imod utætheder.

FixPlan sealing plate har en diameter på 105mm, hvilket giver en stor tætnings flade.

 

Understrøgne tegl

Hvis der er understrøgne tegl, skal disse løsnes under montage, og til sidst understryges igen. Dette er den korrekte måde at gøre dette på.

Vigtigt: Der må ikke gennembores i tegl tage generelt, og hvis dette sker, kan taget ricikere at få en K3 ved salg af huset i tilstandsrapporten. Hvis en K3 skal undgåes, skal der ifølge bolius expert rådgivere, være mulighed for visuel inspektion af de enkelte tagsten, for at sikre at de ikke er flækket. Dette kan ikke ses under panelerne medmindre de demonteres.

 

Jordmontage

Solceller skjult i havenHvis i ønsker  et jordmonteret anlæg, kan det med fordele laves. Det kan enten være fritstående som på billedet, eller bygges på en jordvold, som ligger ubenyttet hen. Selve montagen er hurtigere end på taget. Der skal først enten støbes et fundament i punkt form, og derefter fastgøres systemet herpå, eller vi kan levere rigtige fundamenter, som er dimensioneret til at stå oven på jorden. Hvis det skal bygges ind i en skråning, har vi specielle jordspyd som kan bruges. Det er dog nødvendigt at søge om byggetilladelse.

Vi sammenarbejder med et entreprenør firma, som laver udgravningen og støbningen af fundamentet

 

Solcelleanlæg på fliserSystemet på billederne kan monteres på et fladt underlag, og er nemt og hurtigt at installere. Det er fremstillet i Danmark.

Facader

 

monteringssystemer-facader-risskov-teknikHvis der skal laves facaderenovering, kan det foregå med indbyggede solplaneler. Det er både effektivt og giver et smart moderne look. Facaden bliver vedligeholdelses fri, og det er kendt at hvis man får et solcelle anlæg, så bliver man ubevidst mere opmærksom på at spare endnu mere på elektriciteten.

Disse anlæg skal nøje projekteres og beregnes, og det klarer Risskov teknik & solar samen med jeres bygnings arkitekter og ingeniører.

 

Tracker systemer

monteringssystemer-tracker-system-risskov-teknik

Solar Tracker / Solcelle tracker

En solar Tracker er solpaneler som er monteret på et drejeligt stativ. Det finder selv den helt rigtige vinkel imod solen, og følger den 100% fuldautomatisk på himlen. Dette gør at det altid er det optimale udbytte som man får ud af solen. Det skal projekteres individuelt, men hvorfor ikke få det hele med, når der alligevel skal investeres.

Det er nødvendigt at søge om byggetilladelse. Anlægget er vedligeholdelses frit året rundt, og sikrer sig selv imod tungt snefald og ekstrem vind. Vi sammenarbejder med Tyske DegerEnergie der er globalt førende og LINAK fra Danmark.

Høj effektivt anlæg

Producerer op til 42% mere strøm, end et traditionelt anlæg. Stativet er monteret på et fundament, og følger automatisk solens vandring fra øst til vest via algoritmer, eller lyssensorer. Det kan optimeres yderligere med Micro Invertere, som fjerner tab fra panel Mismatch, snavs og skygger.

Fleksibel installation

Tracker solsystemet kan monteres på ujævnt underlag som marker og strande. Det kan med stor fordel placeres ud til kysten eller en sø, da vand via genspejling, yder endnu mere.

tracker-system-risskov-teknik-1tracker-system-risskov-teknik-2dergertracker

 

 займы онлайн на карту получить займ онлайн быстрый займ на карту онлайн микрозайм быстрый займ взять займ